Skapa nya betalningslänkar

1. Gå till din SumUp-profil och klicka på ”Betalningslänkar” i menyn på vänster sida.

2. Skriv in betalningsbeloppet i rutan för att skapa en betalningslänk, lägg till en beskrivning och klicka på ”Skapa länk”.

3. Kopiera länken och dela den på det sätt som du föredrar.

Undvik betalningstvister

Om du anger en beskrivning av transaktionen blir det lättare för kunden att komma ihåg den, och du undviker på så vis kortreklamationer.

Hur kunder betalar

Kunden betalar genom att öppna en länk du skickar till hen, ange sina uppgifter och trycka på Betala.

Hur vet jag om kunden har betalat?

Du kan enkelt kontrollera en betalningslänks status för att se om den har betalats.